Kyllingekødboller

35 min. total

Ingredienser

  • 1 pound hakket kylling
  • 0,5 cup hvedemel
  • 2 spsk persille, hakket
  • 8 spsk parmesan, revet
  • 0,25 tsk hvidløgspulver
  • 1 stk æg, pisket
  • 2 spsk olivenolie
  • 6 cup blandet salat
  • 2 spsk citronsaft

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 220 °C. Smør bunden af en bredepande med olivenolie. Stil den til siden.
  2. Bland kylling, mel, persille, parmesan, hvidløgspulver, æg, salt og peber i en skål. Blandt grundigt.
  3. Form blandingen til kødboller. Læg kødbollerne på bredepanden, husk at efterlade mellemrum.
  4. Bag dem i 15-20 minutter. Skru helt op for ovnen og stil bredepanden ind øverst, tættest på varmelemmet i 3-5 minutter for at få en sprød kant.
  5. Imens, pisk da citronsaft, salt og peber sammen.
  6. Server kødbollerne med blandet salat og dryppet med frisk citrondressing. Pynt med persille. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 406 kcal.

Protein: 35%

Kulhydrat: 17%

Fedt: 48%