Kyllingekødboller med squashnudler

40 min. total

Ingredienser

  • 1,5 pound hakket kylling
  • 0,25 cup rasp
  • 1 stk æg
  • 3 spsk persille, hakket
  • 1,5 ounce parmesan, revet
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk olivenolie
  • 25 ounce tomatsauce
  • 4 stk squash som nudler
  • 2 blad basilikum, hakket

Instruktioner

  1. Bland kylling , rasp, æg, persille, parmesanost, halvdelen af hvidløget, salt og peber i en skål. Herfra formes kødbollerne.
  2. Opvarm halvdelen af olien i pande ved mellem varme. Steg kødbollerne ved jævnligt at vende dem i 4-6 minutter.
  3. Skru ned for varmen til mellemlav og tilføj tomatsovsen. Lad det simre indtil kødbollerne er gennemstegt og sovsen tyknet, omtrent 14-16 minutter.
  4. Imens varmes den resterende olie i en anden pande ved mellemhøj varme. Steg squashnudlerne og hvidløget i 2-3 minutter.
  5. Smag til med salt og peber. Server kødbollerne ovenpå nudlerne og pyntet med basilikum.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 707 kcal.

Protein: 27%

Kulhydrat: 46%

Fedt: 28%