Kyllingekødboller med squashnudler

40 min. total

Ingredienser

  • 680 gram hakket kylling
  • 0,6 dl rasp
  • 1 stk æg
  • 3 spsk persille, hakket
  • 40 gram parmesan, revet
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk olivenolie
  • 710 gram tomatsauce
  • 4 stk squash som nudler
  • 2 blad basilikum, hakket

Instruktioner

  1. Bland kylling , rasp, æg, persille, parmesanost, halvdelen af hvidløget, salt og peber i en skål. Herfra formes kødbollerne.
  2. Opvarm halvdelen af olien i pande ved mellem varme. Steg kødbollerne ved jævnligt at vende dem i 4-6 minutter.
  3. Skru ned for varmen til mellemlav og tilføj tomatsovsen. Lad det simre indtil kødbollerne er gennemstegt og sovsen tyknet, omtrent 14-16 minutter.
  4. Imens varmes den resterende olie i en anden pande ved mellemhøj varme. Steg squashnudlerne og hvidløget i 2-3 minutter.
  5. Smag til med salt og peber. Server kødbollerne ovenpå nudlerne og pyntet med basilikum.

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 707 kcal.

Protein: 27%

Kulhydrat: 46%

Fedt: 28%