Kyllingesalat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk citronsaft
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk honning
  • 1,5 cup hovedsalat, snittet
  • 0,5 stk kyllingebryst, skåret
  • 0,5 cup cherrytomat, halveret
  • 0,5 cup croutoner, fuldkorn

Instruktioner

  1. Opvarm halvdelen af olien på en grillpande ved mellem-høj varme. Krydr kyllingen med salt og peber. Steg kyllingen i 4 minutter på hver side.
  2. Pisk citronsaft, honning og den resterende olie sammen til en dressing. Krydr med salt og peber.
  3. Læg salaten i en skål. Tilføj kylling, tomat og krutoner.
  4. Dryp dressingen på og vend for at blande. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 511 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 21%

Fedt: 64%