Kyllingesalat med hvidløgsdressing

20 min. total

Ingredienser

  • 0,25 cup yoghurt, naturel
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk agave sirup
  • 0,5 spsk olivenolie
  • 0,5 tsk hvidløg, finthakket
  • 1 tsk dild, hakket
  • 5 ounce babyspinat
  • 0,5 stk kyllingebryst, skåret
  • 0,25 cup gul peberfrugt, skåret
  • 0,5 cup cherrytomat, halveret

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en grillpande ved mellem-høj varme. Krydr kyllingen med salt og peber. Steg den i 4 minutter på hver side.
  2. Pisk yoghurt, citronsaft, sirup, hvidløg, dild, salt og peber sammen i en skål.
  3. Læg spinat i en skål. Anret kylling, peberfrugt og tomat ovenpå. Server med yoghurtdressingen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 275 kcal.

Protein: 33%

Kulhydrat: 25%

Fedt: 42%