Kyllingesalat med sesamdressing

20 min. total

Ingredienser

  • 1 stk æg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stk kyllingebryst
  • 1,2 dl champignon i skiver
  • 6 spsk riseddike
  • 1 tsk sesamolie
  • 1,5 tsk sukker
  • 2 tsk soyasauce
  • 1 spsk sesamfrø
  • 2,4 dl iceberg salat, hakket

Instruktioner

  1. Læg æg i en gryde. Dæk med vand. Bring vandet i kog over mellem-høj varme.
  2. Læg låg på, tag gryden af varmen og lad den stå. Derefter, hæld da vandet fra, hæld koldt vand på, pil ægget og skær det i skiver.
  3. Opvarm 1/2 af olien i en non-stick pande ved mellem-høj varme. Krydr kyllingen med salt og peber.
  4. Steg kyllingen i 4-5 minutter på hver side. Tag kyllingen af, lad den hvile. Skær den derefter i skiver.
  5. Brug den samme pande til at sauter champignon i 2-4 minutter. Tag dem af varmen
  6. Pisk den resterende olie, eddike, sesamolie, sukker og sojasauce sammen i en skål.
  7. Tag en ny skål og tilføj salat, kylling, champignon og æg. Drys sesam frø over, dryp dressing over og vend salaten. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 675 kcal.

Protein: 24%

Kulhydrat: 10%

Fedt: 66%