Kyllingesalat med sesamdressing

20 min. total

Ingredienser

  • 1 stk æg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stk kyllingebryst
  • 0,5 cup champignon i skiver
  • 6 spsk riseddike
  • 1 tsk sesamolie
  • 1,5 tsk sukker
  • 2 tsk soyasauce
  • 1 spsk sesamfrø
  • 1 cup iceberg salat, hakket

Instruktioner

  1. Læg æg i en gryde. Dæk med vand. Bring vandet i kog over mellem-høj varme.
  2. Læg låg på, tag gryden af varmen og lad den stå. Derefter, hæld da vandet fra, hæld koldt vand på, pil ægget og skær det i skiver.
  3. Opvarm 1/2 af olien i en non-stick pande ved mellem-høj varme. Krydr kyllingen med salt og peber.
  4. Steg kyllingen i 4-5 minutter på hver side. Tag kyllingen af, lad den hvile. Skær den derefter i skiver.
  5. Brug den samme pande til at sauter champignon i 2-4 minutter. Tag dem af varmen
  6. Pisk den resterende olie, eddike, sesamolie, sukker og sojasauce sammen i en skål.
  7. Tag en ny skål og tilføj salat, kylling, champignon og æg. Drys sesam frø over, dryp dressing over og vend salaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 675 kcal.

Protein: 24%

Kulhydrat: 10%

Fedt: 66%