Kyllingetacos med dilddressing

25 min. total

Ingredienser

  • 2 tsk olivenolie
  • 0,66 cup rød peberfrugt i tern
  • 0,75 cup kidneybønner, drænet
  • 8 stk tortilla, fuldkorn, varmede
  • 1 cup hovedsalat, snittet
  • 12 ounce kyllingebryst, skåret
  • 0,25 cup tomat, hakket
  • 0,5 cup yoghurt, naturel
  • 3 tsk dild, hakket
  • 1 spsk limesaft
  • 0,25 tsk salt

Instruktioner

  1. Tag en non-stick pande og steg kyllingen ved mellem-høj varme i 4-5 minutter per side. Skær det i strimler.
  2. Opvarm olien i panden ved mellem varme. Tilføj peberfrugt og steg i 5-6 minutter. Forbered tortillas efter emballagens anvisninger.
  3. Rør kidneybønnerne i peberfrugten, steg i 2-3 minutter og tag det af varmen. Læg salat, kylling, peberfrugtblandingen og tomat midt på tortillaen.
  4. Tag en skål og pisk yoghurt, dild, limesaft og salt sammen i en skål. Læg dilddressing på tortillas. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 547 kcal.

Protein: 24%

Kulhydrat: 53%

Fedt: 24%