Kyllingetacos med dilddressing

25 min. total

Ingredienser

  • 2 tsk olivenolie
  • 1,6 dl rød peberfrugt i tern
  • 1,8 dl kidneybønner, drænet
  • 8 stk tortilla, fuldkorn, varmede
  • 2,4 dl hovedsalat, snittet
  • 340 gram kyllingebryst, skåret
  • 0,6 dl tomat, hakket
  • 1,2 dl yoghurt, naturel
  • 3 tsk dild, hakket
  • 1 spsk limesaft
  • 0,25 tsk salt

Instruktioner

  1. Tag en non-stick pande og steg kyllingen ved mellem-høj varme i 4-5 minutter per side. Skær det i strimler.
  2. Opvarm olien i panden ved mellem varme. Tilføj peberfrugt og steg i 5-6 minutter. Forbered tortillas efter emballagens anvisninger.
  3. Rør kidneybønnerne i peberfrugten, steg i 2-3 minutter og tag det af varmen. Læg salat, kylling, peberfrugtblandingen og tomat midt på tortillaen.
  4. Tag en skål og pisk yoghurt, dild, limesaft og salt sammen i en skål. Læg dilddressing på tortillas. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 547 kcal.

Protein: 24%

Kulhydrat: 53%

Fedt: 24%