Kyllingewrap med yoghurtdressing

25 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk paprika
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 0,5 tsk cayennepeber
  • 600 gram kyllingebryst, skåret
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk rødløg i skiver
  • 1 stk rød peberfrugt i tern
  • 1 stk gul peberfrugt i tern
  • 8 spsk græsk yoghurt
  • 0,25 stk agurk i tern
  • 1 spsk koriander, hakket
  • 8 stk tortilla, fuldkorn, varmede

Instruktioner

  1. Drys paprika, spidskommen og cayennepeber på kyllingen og gnid det ind.
  2. Opvarm olien i en stegepande. Steg kyllingen 6-8 minutter. Tag den af panden.
  3. Tilføj rødløg og peberfrugt til panden. Steg i 4-5 minutter. Læg kyllingen tilbage på panden og bland.
  4. Bland agurk og koriander i den græske yoghurt. Øs kyllingeblandingen på wrappene og læg græsk yoghurt ovenpå. Rul dem sammen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 631 kcal.

Protein: 28%

Kulhydrat: 44%

Fedt: 27%