Lækre forårsruller

25 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 cup champignon, hakket
  • 1 stk rød peberfrugt i tern
  • 1 stk kyllingebryst, hakket
  • 0,5 cup ærtespirer
  • 1 cup kinakål eller bladselleri
  • 2 spsk soyasauce
  • 8 stk rispapir
  • 0,5 cup koriander
  • 2 spsk sød chilisauce

Instruktioner

  1. I en pande opvarm olien over mellem-høj varme. Sauter løg og hvidløg indtil de dufter. Tilføj kylling, kål, ærtespirer, peberfrugt, champignon og soja sauce.
  2. Steg i 5 minutter indtil grøntsagerne er al dente. Stil den til side. Læg et ark rispapir i en skål med lunkent vand i 15 sekunder indtil det er blødt.
  3. Læg rispapiret på køkkenrulle. Læg kyllingblandingen og korianderne midt på rispapiret. Fold enderne ind og rul dem stramt sammen.
  4. Gentag med det resterende fyld og rispapir. Server med sød chili sauce. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 423 kcal.

Protein: 23%

Kulhydrat: 51%

Fedt: 26%