Laks med dampet grøntsager

25 min. total

Ingredienser

  • 1 cup broccoli, buketter
  • 1 cup gulerod i tern
  • 3 cup spinat
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 stk laksefilet
  • 1 spsk forårsløg, hakket

Instruktioner

  1. Bring vand i kog i en gryde og kog broccoli og gulerødder i omtrent 5 minutter.
  2. Tilføj spinat og kog i 1 minut. Læg det på en tallerken.
  3. Opvarm olien i en non-stick pande ved mellem-høj varme. Krydr laksen med salt og peber.
  4. Steg laksen i 5-7 minutter med skinnet nedad. Vend den og steg i 1-3 minutter. Server laksen sammen med grøntsagerne. Pynt med forårsløg. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 413 kcal.

Protein: 34%

Kulhydrat: 8%

Fedt: 58%