Laks med sauteret spinat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 stk laksefilet
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 cup cherrytomat, halveret
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 2 cup spinat

Instruktioner

  1. Krydr laks med salt og peber. Opvarm 1/2 af olien i en non-stick pande. Steg laksen med skinnet nedad i 4-5 minutter.
  2. Vend laksen og steg i yderligere 4-5 minutter. Tag den af varmen. Skrab panden ren og opvarm den resterende olie ved mellem-høj varme.
  3. Sauter tomat i 1 minut, tilføj hvidløg og sauter i 30 sekunder under omrøring. Tilføj spinat og fjern panden fra varmen. Vend blandingen indtil spinaten krøller. Krydr med salt og peber.
  4. Læg grøntsagerne på en tallerken og server laksen ovenpå. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 461 kcal.

Protein: 29%

Kulhydrat: 5%

Fedt: 65%