Laks med sauteret spinat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 stk laksefilet
  • 1 spsk olivenolie
  • 1,2 dl cherrytomat, halveret
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 4,7 dl spinat

Instruktioner

  1. Krydr laks med salt og peber. Opvarm 1/2 af olien i en non-stick pande. Steg laksen med skinnet nedad i 4-5 minutter.
  2. Vend laksen og steg i yderligere 4-5 minutter. Tag den af varmen. Skrab panden ren og opvarm den resterende olie ved mellem-høj varme.
  3. Sauter tomat i 1 minut, tilføj hvidløg og sauter i 30 sekunder under omrøring. Tilføj spinat og fjern panden fra varmen. Vend blandingen indtil spinaten krøller. Krydr med salt og peber.
  4. Læg grøntsagerne på en tallerken og server laksen ovenpå. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 461 kcal.

Protein: 29%

Kulhydrat: 5%

Fedt: 65%