Lakse-appelsin-granatæblesalat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 2,5 spsk appelsinsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 stk laksefilet i stykker
  • 1 cup romainesalat
  • 1 cup babyspinat
  • 1 stk appelsin, delt i både
  • 0,5 cup granatæblekerner

Instruktioner

  1. Pisk appelsinsaft, sennep, salt og peber sammen.
  2. Krydr laks med salt og peber. Opvarm olie i en non-stick pande.
  3. Steg laksen i 4 minutter på hver side. Fjern laksen fra panden, lad den køle af og findel den.
  4. Anret appelsin, granatæblekerner, og laks på en bund af salat og spinat.
  5. Dryp dressing over og vend salaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 584 kcal.

Protein: 24%

Kulhydrat: 23%

Fedt: 53%