Lakse cæsarsalat

40 min. total

Ingredienser

  • Salat
    1 spsk olivenolie
  • 4 stk laksefilet
  • 8 cup romainesalat
  • 0,33 cup cæsar dressing
  • 1,5 cup brødcroutoner
  • 4 spsk parmesan, revet

Instruktioner

  1. Salat
    I en non-stick stegepande, varm olien ved mellem-lav varme. Krydr laksen med salt og peber. Øg varmen til mellem-høj.
  2. I en pande, læg laksen med skinnet op ad. Steg i omtrent 4 minutter. Vend laksen og steg den indtil den føles fast, omtrent 3 minutter mere.
  3. I en skål, bland romaine salat og dressing godt. Læg laksen og croutoner oven på salaten og drys parmesanosten ovenpå. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 489 kcal.

Protein: 31%

Kulhydrat: 15%

Fedt: 54%