Lakse og spinat fettuccine

25 min. total

Ingredienser

  • 200 gram fettuccine, fuldkorns
  • 2 spsk olivenolie
  • 150 gram laksefilet i stykker
  • 1 stk løg i skiver
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 cup fløde, lav fedt
  • 100 gram babyspinat
  • 0,25 cup dild, hakket
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk citronskal

Instruktioner

  1. Kog pastaen efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra.
  2. Opvarm 1/2 af olien i en pande ved mellem-høj varme. Steg laksen i 2-3 minutter på hver side.
  3. Opvarm den resterende olie i en stegepande ved mellem-varme. Sauter løg og hvidløg i 2-3 minutter.
  4. Tilføj fløde. Rør rundt og lad det simre i 2-3 minutter indtil det tyknes. Vend pastaen i saucen.
  5. Tilføj spinat, dild, citronskal og citronsaft til pastablandingen. Vend og smag til.
  6. Server laksen ovenpå pastaen og pyntet med ekstra dild. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 738 kcal.

Protein: 18%

Kulhydrat: 43%

Fedt: 39%