Lakse og spinat fettuccine

25 min. total

Ingredienser

  • 200 gram fettuccine, fuldkorns
  • 2 spsk olivenolie
  • 150 gram laksefilet i stykker
  • 1 stk løg i skiver
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1,2 dl fløde, lav fedt
  • 100 gram babyspinat
  • 0,6 dl dild, hakket
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk citronskal

Instruktioner

  1. Kog pastaen efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra.
  2. Opvarm 1/2 af olien i en pande ved mellem-høj varme. Steg laksen i 2-3 minutter på hver side.
  3. Opvarm den resterende olie i en stegepande ved mellem-varme. Sauter løg og hvidløg i 2-3 minutter.
  4. Tilføj fløde. Rør rundt og lad det simre i 2-3 minutter indtil det tyknes. Vend pastaen i saucen.
  5. Tilføj spinat, dild, citronskal og citronsaft til pastablandingen. Vend og smag til.
  6. Server laksen ovenpå pastaen og pyntet med ekstra dild. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 738 kcal.

Protein: 18%

Kulhydrat: 43%

Fedt: 39%