Laksefrikadeller med mayo

20 min. total

Ingredienser

  • 450 gram laksefilet, hakket
  • 4 spsk parmesan, revet
  • 1,8 dl rasp
  • 1 stk skalotteløg, finthakket
  • 1 tsk soyasauce
  • 1 stk æg, pisket
  • 1 spsk kapers, hakket
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk dild, hakket
  • 1 tsk limesaft
  • 0,8 dl mayonnaise
  • 14 dl romainesalat

Instruktioner

  1. Tilføj laks, parmesan, rasp, skalotteløg, sojasauce og æg til en foodprocessor. Blend indtil finthakket.
  2. Tilføj kapers og rør rundt. Tag en skefuld af omtrent golfbold størrelse i hånden og form til en delle.
  3. Opvarm olien i en pande ved høj varme. Steg laksedellerne i 5-6 minutter per side.
  4. Dup dellerne med køkkenrulle for at fjerne overskydende olie. Læg dem på en tallerken.
  5. Pisk dild, citronsaft og mayonnaise sammen i en skål. Server dellerne med mayonnaise-dip og salat.

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 520 kcal.

Protein: 25%

Kulhydrat: 14%

Fedt: 61%