Laksefrikadeller med mayo

20 min. total

Ingredienser

  • 1 pound laksefilet, hakket
  • 4 spsk parmesan, revet
  • 0,75 cup rasp
  • 1 stk skalotteløg, finthakket
  • 1 tsk soyasauce
  • 1 stk æg, pisket
  • 1 spsk kapers, hakket
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk dild, hakket
  • 1 tsk limesaft
  • 0,33 cup mayonnaise
  • 6 cup romainesalat

Instruktioner

  1. Tilføj laks, parmesan, rasp, skalotteløg, sojasauce og æg til en foodprocessor. Blend indtil finthakket.
  2. Tilføj kapers og rør rundt. Tag en skefuld af omtrent golfbold størrelse i hånden og form til en delle.
  3. Opvarm olien i en pande ved høj varme. Steg laksedellerne i 5-6 minutter per side.
  4. Dup dellerne med køkkenrulle for at fjerne overskydende olie. Læg dem på en tallerken.
  5. Pisk dild, citronsaft og mayonnaise sammen i en skål. Server dellerne med mayonnaise-dip og salat.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 520 kcal.

Protein: 25%

Kulhydrat: 14%

Fedt: 61%