Laksesteak med Rosenkål

30 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 pound rosenkål
  • 2 cup broccoli, buketter
  • 1 cup cherrytomat
  • 2 stk laksefilet
  • 1 tsk rosmarin, hakket
  • 0,5 stk citron i skiver

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 230 °C. Anret rosenkål, broccoli og cherrytomater på en bageplade og dæk med olivenolie, salt og peber.
  2. Rist grøntsagerne i ovnen i ca. 10 min - sørg jævnligt for at røre rundt så det ikke brænder på. Krydr laksefilleterne med salt, peber og rosmarin og læg dem oven på grøntsagerne.
  3. Rist i yderligere 8-10 min. indtil laksen ikke længere er gennemsigtig. Pynt med citronskiverne og servér!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 465 kcal.

Protein: 35%

Kulhydrat: 13%

Fedt: 52%