Laksesteak med Rosenkål

30 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 230 gram rosenkål
  • 4,7 dl broccoli, buketter
  • 2,4 dl cherrytomat
  • 2 stk laksefilet
  • 1 tsk rosmarin, hakket
  • 0,5 stk citron i skiver

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 230 °C. Anret rosenkål, broccoli og cherrytomater på en bageplade og dæk med olivenolie, salt og peber.
  2. Rist grøntsagerne i ovnen i ca. 10 min - sørg jævnligt for at røre rundt så det ikke brænder på. Krydr laksefilleterne med salt, peber og rosmarin og læg dem oven på grøntsagerne.
  3. Rist i yderligere 8-10 min. indtil laksen ikke længere er gennemsigtig. Pynt med citronskiverne og servér!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 465 kcal.

Protein: 35%

Kulhydrat: 13%

Fedt: 52%