Linsefyldte søde kartofler

70 min. total

Ingredienser

  • 4 stk sød kartoffel
  • 2 spsk olivenolie
  • 0,75 cup brune linser, drænet
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 tsk spidskommen, stødt
  • 0,5 tsk paprika
  • 14 ounce hakkede tomater
  • 0,25 cup vand
  • 0,25 tsk tørret timian
  • 1,5 stk gul peberfrugt i tern
  • 4 spsk creme fraiche

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 175 °C. Pensel kartoflerne med olie, drys salt på dem og bag dem i 45 minutter.
  2. Imens bring da en gryde med vand i kog. Tilføj salt og linser, og lad det simre i 30 minutter. Hæld vandet fra.
  3. Imens linserne koger, sauter da løgene indtil de er klare. Efter 5 minutter, tilsæt hvidløg.
  4. Steg i 2-3 minutter. Tilføj spidskommen og paprika. Tilføj tomater og vand. Lad det simre i 7 minutter.
  5. Rør peberfrugt og linser i. Lad det koge i 5 minutter. Krydr med salt og peber.
  6. Skær de søde kartofler op på midten og øs linseblandingen op i dem. Server toppet med creme fraiche.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 371 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 60%

Fedt: 25%