Linser og ris

40 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 3 stk løg i skiver
  • 2 tsk spidskommen, stødt
  • 11 dl vand
  • 2,4 dl brune linser
  • 4,7 dl brune ris
  • 3 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en stegepande. Sauter løgene med 1/2 af spidskommen indtil brunet.
  2. Tag 1/3 af løgene af panden. Steg de tilbageværende løg indtil de er mørkebrune. Tag den af varmen.
  3. Hæld vandet i en gryde og bring det i kog. Tilføj linser, skru ned og lad det simre i 15 minutter under låg.
  4. Tilføj de letbrunet løg, ris, salt og den resterende spidskommen til gryden med linser. Læg låg på og lad det simre i yderligere 15 minutter.
  5. Tag gryden af varmen og rør det mørkebrune løg i. Læg låg på og lad det trække i 5-10 minutter. Server pyntet med persille. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 615 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 69%

Fedt: 16%