Linsesalat

30 min. total

Ingredienser

  • 1 cup grønne linser
  • 1 blad laurbærblad
  • 2 tsk timian, hakket
  • 1 cup gulerod i tern
  • 0,33 cup bladselleri, hakket
  • 0,25 cup rødløg, hakket
  • 0,25 cup persille, hakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 5 spsk citronsaft
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
  • 0,25 tsk peber

Instruktioner

  1. Tag en kasserolle og bland linser, laurbærblad og timian. Tilføj nok vand til at dækker.
  2. Bring det i kog; skru ned og lad det simre uden låg i omtrent 16-20 minutter. Dræn linserne og fjern laurbærbladet.
  3. Tag en skål og bland linserne med gulerod, bladselleri, rød peberfrugt, rødløg, persille, hvidløg, citronsaft, olivenolie, salt og peber.
  4. Vend salaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 467 kcal.

Protein: 24%

Kulhydrat: 56%

Fedt: 20%