Linsesalat med agurk

40 min. total

Ingredienser

  • 1 cup grønne linser
  • 3 spsk purløg, hakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 0,25 tsk spidskommen, stødt
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk agurk i skiver
  • 0,5 pound cherrytomat i kvarte
  • 1 stk løg, hakket
  • 2 spsk citronsaft
  • 0,5 cup babyspinat

Instruktioner

  1. Tilbered linserne efter emballagens anvisninger. Stil dem til afkøling.
  2. Rør olie, linser, purløg, hvidløg og spidskommen sammen i en skål.
  3. Krydr med salt og peber. Rør agurk, tomat, løg, og citronsaft i salaten.
  4. Tilføj babyspinat. Smag til med krydderier. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 490 kcal.

Protein: 25%

Kulhydrat: 56%

Fedt: 19%