Linsesalat med gulerod

30 min. total

Ingredienser

  • 2 cup brune linser
  • 1,5 cup gulerod i tern
  • 1 cup rødløg i tern
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 3 blad laurbærblad
  • 0,5 spsk tørret timian
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 cup bladselleri, hakket
  • 3 spsk olivenolie

Instruktioner

  1. Tilføj linser, gulerod, løg, hvidløg, laurbærblad og timian til en gryde. Hæld vand over så det dækker.
  2. Bring det i kog, skru ned og lad det simre uden låg i 15 til 20 minutter. Hæld vandet fra og fjern laurbærblad.
  3. Tilføj olivenolie, citronsaft, bladselleri, salt og peber. Vend salaten. Samt til med krydderier. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 467 kcal.

Protein: 22%

Kulhydrat: 53%

Fedt: 25%