Linsesuppe

40 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk gulerod i tern
  • 2 stk bladselleri, hakket
  • 1 stk løg, hakket
  • 1 cup røde linser
  • 4 cup vand
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 stykke brød, fuldkorn, ristet

Instruktioner

  1. Opvarm olivenolien i en gryde ved mellem varme.
  2. Tilføj gulerod, bladselleri, løg og salt. Steg det i 5 minutter under omrøring.
  3. Tilføj linser og vand. Bring det i kog. Skru ned til lav varme. Lad det simre under låg i 20 minutter.
  4. Sluk for varmen. Rør citronsaften i. Krydr med salt. Øs det i supper og server med brød. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 546 kcal.

Protein: 23%

Kulhydrat: 58%

Fedt: 20%