Lynstegt tigerrejer og sukkerærter

20 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk ingefær, finthakket
  • 2 tsk riseddike
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 tsk sukker
  • 1,2 pound tigerrejer, blancheret
  • 1 spsk olivenolie
  • 10 ounce sukkerærter
  • 0,25 cup kyllingebouillon
  • 0,5 spsk sesamolie

Instruktioner

  1. Pisk ingefær, riseddike, chiliflager, sukker, salt og peber sammen i en skål.
  2. Vend rejerne i saucen og lad det trække. Opvarm olie i en pande ved høj varme.
  3. Tilføj sukkerærter. Lynsteg ærterne til de er møre, omtrent 2 minutter.
  4. Tilføj rejer. Lynsteg indtil de er lyserøde, omtrent 2 minutter. Tilføj bouillon og sesamolie.
  5. Lynsteg indtil bouillonen koger og tyknes, omtrent 20 sekunder. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 242 kcal.

Protein: 59%

Kulhydrat: 14%

Fedt: 26%