Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Lynstegt tofu og risnudler
20 min. total
Ingredienser
- 3 tsk soyasauce
- 1 tsk ingefær, revet
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 4 spsk limesaft
- 2 tsk sesamolie
- 200 gram tofu i tern
- 85 gram risnudler
- 2 tsk rapsolie
- 1 stk forårsløg, hakket
- 300 gram sukkerærter
- 200 gram gulerod i strimler
- 1 spsk koriander, hakket
Instruktioner
- Tag en skål og bland ingefær, citronsaft, 1/3 af sojasaucen, 1/2 af hvidløget og sesamolien. Læg tofuen i og mariner den.
- Kog nudlerne efter emballagens anvisninger. Opvarm en non-stick stegepande. Steg tofuen indtil de er sprøde.
- Hæld den resterende marinade på stegepanden inden du fjerner tofuen og lad det syde i 10 sekunder. Fjern det fra varmen.
- Tag en ny stegepande, opvarm rapsolien og den resterende sesamolie over høj varme. Tilføj forårsløg og det resterende hvidløg og steg det i 1 minut.
- Tilføj sukkerærter og gulerod og steg det i 1-2 minutter. Tilføj de kogte nudler og bland grundigt.
- Tilsæt den sidste sojasauce og limejuice og vend det.
- Fjern det fra varmen. Server i en skål toppet med tofu og dryp resterende saft. Pynt med koriander. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 438 kcal.
Protein: 17%
Kulhydrat: 55%
Fedt: 29%