Lynstegt tofu og risnudler

20 min. total

Ingredienser

  • 3 tsk soyasauce
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 4 spsk limesaft
  • 2 tsk sesamolie
  • 200 gram tofu i tern
  • 85 gram risnudler
  • 2 tsk rapsolie
  • 1 stk forårsløg, hakket
  • 300 gram sukkerærter
  • 200 gram gulerod i strimler
  • 1 spsk koriander, hakket

Instruktioner

  1. Tag en skål og bland ingefær, citronsaft, 1/3 af sojasaucen, 1/2 af hvidløget og sesamolien. Læg tofuen i og mariner den.
  2. Kog nudlerne efter emballagens anvisninger. Opvarm en non-stick stegepande. Steg tofuen indtil de er sprøde.
  3. Hæld den resterende marinade på stegepanden inden du fjerner tofuen og lad det syde i 10 sekunder. Fjern det fra varmen.
  4. Tag en ny stegepande, opvarm rapsolien og den resterende sesamolie over høj varme. Tilføj forårsløg og det resterende hvidløg og steg det i 1 minut.
  5. Tilføj sukkerærter og gulerod og steg det i 1-2 minutter. Tilføj de kogte nudler og bland grundigt.
  6. Tilsæt den sidste sojasauce og limejuice og vend det.
  7. Fjern det fra varmen. Server i en skål toppet med tofu og dryp resterende saft. Pynt med koriander. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 438 kcal.

Protein: 17%

Kulhydrat: 55%

Fedt: 29%