Lynstegt tofu og risnudler

20 min. total

Ingredienser

  • 3 tsk soyasauce
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 4 spsk limesaft
  • 2 tsk sesamolie
  • 200 gram tofu i tern
  • 85 gram risnudler
  • 2 tsk rapsolie
  • 1 stk forårsløg, hakket
  • 300 gram sukkerærter
  • 200 gram gulerod i strimler
  • 1 spsk koriander, hakket

Instruktioner

  1. Tag en skål og bland ingefær, citronsaft, 1/3 af sojasaucen, 1/2 af hvidløget og sesamolien. Læg tofuen i og mariner den.
  2. Kog nudlerne efter emballagens anvisninger. Opvarm en non-stick stegepande. Steg tofuen indtil de er sprøde.
  3. Hæld den resterende marinade på stegepanden inden du fjerner tofuen og lad det syde i 10 sekunder. Fjern det fra varmen.
  4. Tag en ny stegepande, opvarm rapsolien og den resterende sesamolie over høj varme. Tilføj forårsløg og det resterende hvidløg og steg det i 1 minut.
  5. Tilføj sukkerærter og gulerod og steg det i 1-2 minutter. Tilføj de kogte nudler og bland grundigt.
  6. Tilsæt den sidste sojasauce og limejuice og vend det.
  7. Fjern det fra varmen. Server i en skål toppet med tofu og dryp resterende saft. Pynt med koriander. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 438 kcal.

Protein: 17%

Kulhydrat: 55%

Fedt: 29%