Madpakke: Grillet kylling og grøntkål

25 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk kyllingebryst
  • 0,25 tsk salt og peber
  • 1 spsk citronsaft
  • 0,5 tsk dijonsennep
  • 1 cup grøntkål, hakket
  • 0,5 cup kikærter, drænet
  • 1 spsk mandel
  • 1 cup vindruer

Instruktioner

  1. Opvarm en non-stick panden med halvdelen af olien over mellem varme. Krydr kyllingen med salt og peber.
  2. Læg kyllingen på panden og steg den 5 minutter på hver side. Læg det på en tallerken og skær det i skiver.
  3. Tag en skål og pisk olivenolie, citronsaft, sennep, salt og peber sammen.
  4. Tilføj grøntkål og kikærter. Vend for at dække, og smag til med krydderier.
  5. Læg mandler og vindruer i madpakken. Læg kyllingen ovenpå kålsalaten.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 641 kcal.

Protein: 27%

Kulhydrat: 31%

Fedt: 42%