Madpakke med kyllingesalat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 stk kyllingebryst
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 stk æg
  • 1 cup hovedsalat
  • 1 cup broccoli, buketter, blancheret
  • 0,5 stk dragefrugt, skåret
  • 2 stk cherrytomat, halveret
  • 1 stk æble i skiver

Instruktioner

  1. Krydr kyllingebrystet med salt og peber, og dryp olie over det. Steg det på en grillpande ved mellem varme indtil letter branket. Lad det køle af og skær det i skiver.
  2. Imens, læg da æggene i en gryde og dæk dem med vand. Bring vandet i kog over mellem-høj varme, læg låg på og fjern det fra varmen.
  3. Hæld vandet fra, hæld koldt vand på og pil. Tag en madkasse og læg salat, kylling, kogt æg, broccoli, dragefrugt, tomat og æble i. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 478 kcal.

Protein: 36%

Kulhydrat: 28%

Fedt: 36%