Madpakke: Quinoa, kylling og coleslaw

20 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,12 tsk salt og peber
  • 1 cup rødkål, hakket
  • 1 cup hvidkål, revet
  • 0,5 cup gulerod, revet
  • 2 stk kyllingebryst
  • 1 cup quinoa

Instruktioner

  1. Kog quinoa efter emballagens anvisninger. Imens tag da en non-stick pande og steg kyllinge over mellem varme i 5 minutter på hver side. Skær kyllingen i skiver.
  2. Tag en stor skål og pisk citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen. Tilføj kål og gulerødder og vend.
  3. Læg quinoa i en del af madkassen og kyllingen ovenpå. Læg coleslaw i en anden del. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 601 kcal.

Protein: 28%

Kulhydrat: 41%

Fedt: 31%