Madpandekage med champignon og spinat

20 min. total

Ingredienser

  • 0,6 dl fuldkornshvedemel
  • 0,12 tsk salt
  • 1 stk æg, pisket
  • 0,7 dl mælk
  • 1 spsk olivenolie
  • 110 gram champignon i skiver
  • 1 tsk persille, hakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 30 gram babyspinat
  • 2 spsk hytteost, smuldret

Instruktioner

  1. Pisk mel, salt, æg og mælk sammen indtil ensartet. Opvarm 1/2 af olien i en non-stick pande ved mellem-lav varme.
  2. Øs dej i panden. Vip panden indtil dejen dækker bunden af panden. Steg i 30-60 sekunder. Vend pandekagen og steg i yderligere 20-30 sekunder.
  3. Læg pandekagerne på vokspapir. Opvarm den resterende olie over mellem-høj varme. Tilføj champignoner. Steg under omrøring i omtrent 10 minutter.
  4. Rør persille, hvidløg, salt og peber i. Steg i 1 minut. Skru varmen ned til mellem og rør spinatten i. Læg låg på og kog i 2 minutter.
  5. Øs blandingen op på midten af pandekagerne og læg hytteost på. Rul pandekagerne sammen. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 404 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 34%

Fedt: 46%