Madpandekage med champignon og spinat

20 min. total

Ingredienser

  • 0,25 cup fuldkornshvedemel
  • 0,12 tsk salt
  • 1 stk æg, pisket
  • 0,3 cup mælk
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,25 pound champignon i skiver
  • 1 tsk persille, hakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 ounce babyspinat
  • 2 spsk hytteost, smuldret

Instruktioner

  1. Pisk mel, salt, æg og mælk sammen indtil ensartet. Opvarm 1/2 af olien i en non-stick pande ved mellem-lav varme.
  2. Øs dej i panden. Vip panden indtil dejen dækker bunden af panden. Steg i 30-60 sekunder. Vend pandekagen og steg i yderligere 20-30 sekunder.
  3. Læg pandekagerne på vokspapir. Opvarm den resterende olie over mellem-høj varme. Tilføj champignoner. Steg under omrøring i omtrent 10 minutter.
  4. Rør persille, hvidløg, salt og peber i. Steg i 1 minut. Skru varmen ned til mellem og rør spinatten i. Læg låg på og kog i 2 minutter.
  5. Øs blandingen op på midten af pandekagerne og læg hytteost på. Rul pandekagerne sammen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 404 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 34%

Fedt: 46%