Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Madpandekage med champignon og spinat
20 min. total
Ingredienser
- 0,6 dl fuldkornshvedemel
- 0,12 tsk salt
- 1 stk æg, pisket
- 0,7 dl mælk
- 1 spsk olivenolie
- 110 gram champignon i skiver
- 1 tsk persille, hakket
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 30 gram babyspinat
- 2 spsk hytteost, smuldret
Instruktioner
- Pisk mel, salt, æg og mælk sammen indtil ensartet. Opvarm 1/2 af olien i en non-stick pande ved mellem-lav varme.
- Øs dej i panden. Vip panden indtil dejen dækker bunden af panden. Steg i 30-60 sekunder. Vend pandekagen og steg i yderligere 20-30 sekunder.
- Læg pandekagerne på vokspapir. Opvarm den resterende olie over mellem-høj varme. Tilføj champignoner. Steg under omrøring i omtrent 10 minutter.
- Rør persille, hvidløg, salt og peber i. Steg i 1 minut. Skru varmen ned til mellem og rør spinatten i. Læg låg på og kog i 2 minutter.
- Øs blandingen op på midten af pandekagerne og læg hytteost på. Rul pandekagerne sammen. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 404 kcal.
Protein: 21%
Kulhydrat: 34%
Fedt: 46%