Mango-bøfsalat

30 min. total

Ingredienser

  • 0,6 dl koriander, hakket
  • 1 spsk ingefær, revet
  • 1 spsk hvidløg, finthakket
  • 1 spsk fiskesauce
  • 1 spsk soyasauce
  • 450 gram flankesteak
  • 3 spsk limesaft
  • 2 spsk vand
  • 1 spsk peanutbutter
  • 7,1 dl spinat
  • 7,1 dl rucola
  • 1 stk mango i skiver
  • 2 spsk jordnødder, ristet

Instruktioner

  1. Forvarm grillen til mellem-høj varme. Tilføj koriander, ingefær, hvidløg, fiskesauce og sojasauce til en lynlåsposer.
  2. Tilføj bøf og lad det trække i 15 minutter. Fjern bøffen og gem marinaden. Pensel grillristen med fedtstof. Læg bøffen på.
  3. Dryp den resterende marinade udover. Grill bøffen i 5 minutter på hver side. Tag den af varmen og dæk den med sølvpapir. Lad den trække i 5 minutter og skær den i skiver.
  4. Pisk limesaft, vand, peanutbutter og peber sammen i en skål.
  5. Tilføj spinat og rucola og vend salaten. Anret mango, jordnødder og bøf ovenpå. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 505 kcal.

Protein: 19%

Kulhydrat: 11%

Fedt: 70%