Mango-bøfsalat

30 min. total

Ingredienser

  • 0,25 cup koriander, hakket
  • 1 spsk ingefær, revet
  • 1 spsk hvidløg, finthakket
  • 1 spsk fiskesauce
  • 1 spsk soyasauce
  • 1 pound flankesteak
  • 3 spsk limesaft
  • 2 spsk vand
  • 1 spsk peanutbutter
  • 3 cup spinat
  • 3 cup rucola
  • 1 stk mango i skiver
  • 2 spsk jordnødder, ristet

Instruktioner

  1. Forvarm grillen til mellem-høj varme. Tilføj koriander, ingefær, hvidløg, fiskesauce og sojasauce til en lynlåsposer.
  2. Tilføj bøf og lad det trække i 15 minutter. Fjern bøffen og gem marinaden. Pensel grillristen med fedtstof. Læg bøffen på.
  3. Dryp den resterende marinade udover. Grill bøffen i 5 minutter på hver side. Tag den af varmen og dæk den med sølvpapir. Lad den trække i 5 minutter og skær den i skiver.
  4. Pisk limesaft, vand, peanutbutter og peber sammen i en skål.
  5. Tilføj spinat og rucola og vend salaten. Anret mango, jordnødder og bøf ovenpå. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 505 kcal.

Protein: 19%

Kulhydrat: 11%

Fedt: 70%