Marokkanske Linser med Kikærte Stuvning

70 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 1 tsk kanel, stødt
  • 0,25 tsk ingefær, stødt
  • 18 ounce tomatter, hakket
  • 1 cup brune linser
  • 14 ounce kikærter, drænet
  • 2 cup kyllingebouillon
  • 3 cup spinat
  • 1 spsk citronsaft
  • 0,5 cup koriander, hakket
  • 1 cup græsk yoghurt

Instruktioner

  1. Opvarm olie i en stor kasserolle over mellem varme. Sautér løg og hvidløg indtil mørre og duftende.
  2. Tilsæt paprika, spidskommen, kanel og stødt ingefær. Rør rundt i 2 minutter.
  3. Tilføj tomatter, linser, kikærter og bouillon. Få det op og koge, og skru så ned og lad det simre under låg i 40 minutter, eller indtil linserne er møre.
  4. Tilføj spinat og citronsaft. Smag til med salt og peber.
  5. Pynt med koriander og græsk yoghurt.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 456 kcal.

Protein: 26%

Kulhydrat: 50%

Fedt: 24%