Mexicansk skål

25 min. total

Ingredienser

  • 1 stk kyllingebryst
  • 0,5 tsk taco krydderi
  • 0,5 spsk olivenolie
  • 0,25 cup brune ris, kogt
  • 0,5 cup spinat
  • 0,25 cup majs, drænet
  • 0,25 stk avocado i skiver
  • 0,25 cup kidneybønner, drænet
  • 0,25 cup cherrytomat i kvarte
  • 0,25 cup rødløg i skiver

Instruktioner

  1. Tag en skål og bland kylling, olie og taco krydderier. Opvarm en non-stick pande ved mellem-høj varme.
  2. Steg kyllingen i 5-7 minutter på hver side. Tag kyllingen af panden og skær den i skiver. Imens kog da risene efter emballagens anvisninger.
  3. Tag en dyb tallerken og læg risene i. Anret kylling, spinat, majs, avocado, bønner, tomater og løg. Server med dressing. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 634 kcal.

Protein: 27%

Kulhydrat: 42%

Fedt: 32%