Middelhavs couscoussalat

15 min. total

Ingredienser

  • 1 cup couscous, fuldkorn
  • 2 spsk olivenolie
  • 0,25 cup hvidvinseddike
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk honning
  • 2 cup rucola
  • 1 stk avocado i skiver
  • 0,5 cup cherrytomat, halveret
  • 0,5 cup granatæblekerner

Instruktioner

  1. Kog couscousen efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra og lad det køle af.
  2. Pisk olivenolie, eddike, hvidløg, honning, salt og peber sammen.
  3. Bland rucola, couscous, avocado, tomat og granatæblekerner sammen i en salatskål.
  4. Hæld dressingen over og vend salaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 619 kcal.

Protein: 9%

Kulhydrat: 54%

Fedt: 37%