Middelhavsmakrel

50 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 cup grønne oliven
  • 1,5 spsk kapers, hakket
  • 1 tsk rød chili, hakket
  • 1 cup cherrytomat, halveret
  • 2 stk makrelfillet
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk citronskal

Instruktioner

  1. Opvarm olivenolien i en pande ved mellem-høj varme. Tilføj hvidløg, oliven og kapers. Steg indtil hvidløget kanter begynder at brune.
  2. Rør chili i. Tilføj tomat og kog i omtrent 10 minutter. Fjern fra varmen. Opvarm en smedejernspande ved mellem-høj varme.
  3. Pensel makrel med olivenolie og drys med salt og peber. Grill fisken i 5-6 minutter per side. Server makrellen på en bund af tomatsauce. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 401 kcal.

Protein: 17%

Kulhydrat: 10%

Fedt: 74%