Morgenmadsburito med spinat

15 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 stk rød peberfrugt i tern
  • 2 cup babyspinat
  • 3 stk æg, pisket
  • 1,5 spsk yoghurt, naturel
  • 0,5 tsk paprika
  • 2 stk tortilla, fuldkorn, varmede

Instruktioner

  1. Opvarm 1/2 af olien i en pande ved mellem varme. Sauter hvidløg, rød peberfrugt og løg i 2 minutter. Tilføj spinat og sauter i yderligere 1-2 minutter.
  2. Opvarm den resterende olie i en ny pande. Hæld æg på, steg i 3-4 minutter, vend og steg indtil færdig.
  3. Bland yoghurt og paprika i en skål. Krydr med salt og peber. Læg tortilla på en tallerken.
  4. Læg æg og grøntsager i en stribe ned langs midten. Øs yoghurt over. Fold enderne ind og rul buritoen sammen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 377 kcal.

Protein: 18%

Kulhydrat: 39%

Fedt: 43%