Morgenmadsburrito

20 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk smør
  • 2 spsk olivenolie
  • 500 gram champignon i skiver
  • 250 gram grønne oliven
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 3 spsk persille, hakket
  • 6 stk æg
  • 4 stk tortilla, fuldkorn, varmede

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 175 °C. Smelt 1/2 af smørret og opvarm 1/2 af olien i en pande ved høj varme.
  2. Steg champignon i 5 minutter unde romrøring. Tilføj oliven, hvidløg og persille. Steg i yderligere 2 minutter.
  3. Krydr med salt og peber. Tag det af panden og tør den af. Smelt det resterende smør og opvarm den resterende olie ved mellem varme.
  4. Pisk æggene i en skål. Krydr med salt og peber. Hæld det på panden og steg i 2 minutter under omrøring.
  5. Læg tortilla på en tallerken. Tilføj æg og champignonblandingen. Fold enderne ind og rul den sammen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 502 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 31%

Fedt: 54%