Nem gulerodssuppe

35 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 8 stk gulerod i tern
  • 15 ounce kokosmælk
  • 2 cup grøntsagsbouillon
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk peber
  • 2 spsk creme fraiche
  • 2 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en pande. Tilføj løg og hvidløg, sauter i omtrent 2 minutter.
  2. Tilføj gulerod, kokosmælk, grøntsagsbouillon, salt og peber, rør grundigt rundt.
  3. Bring det i kog, og skru derefter ned og lad det simre under låg i 20 minutter.
  4. Blend suppen til den er ensartet. Tilføj mere bouillon hvis nødvendigt og smag til med krydderier.
  5. Server med creme fraiche og persille. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 161 kcal.

Protein: 6%

Kulhydrat: 26%

Fedt: 68%