Nem Tikka Masala

35 min. total

Ingredienser

  • 2 tsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 1 spsk ingefær, revet
  • 3 fed hvidløg, knust
  • 3,5 dl flåede tomater
  • 110 gram yoghurt, naturel
  • 1,2 dl mælk
  • 1 spsk spidskommen, stødt
  • 1 spsk garam masala
  • 1 tsk gurkemeje, stødt
  • 0,5 spsk chili, stødt
  • 450 gram kyllingebryst i tern
  • 4 spsk koriander, hakket
  • 4,7 dl brune ris, kogt

Instruktioner

  1. Opvarm en dyp stegepande med olie over mellem varme. Tilføj løg og steg til de er gyldne. Tilføj ingefær, rør og steg i 2 minutter. Tilføj hvidløg og steg i endnu et minut.
  2. Tilsæt spidskommen, garam masala, gurkemeje, chili og salt, rør rundt i omtrent 2 minutter. Tilføj tomater, yoghurt og mælk og rør rundt.
  3. Lad det simre ved lav varme indtil saucen tyknes, omtrent 10 minutter. Tilføj kylling og lad det simre i 10-15 minutter. Imens, kog risene efter emballagens anvisninger.
  4. Server ris og sauce toppet med koriander. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 603 kcal.

Protein: 25%

Kulhydrat: 56%

Fedt: 19%