Nem Tikka Masala

35 min. total

Ingredienser

  • 2 tsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 1 spsk ingefær, revet
  • 3 fed hvidløg, knust
  • 1,5 cup flåede tomater
  • 4 ounce yoghurt, naturel
  • 0,5 cup mælk
  • 1 spsk spidskommen, stødt
  • 1 spsk garam masala
  • 1 tsk gurkemeje, stødt
  • 0,5 spsk chili, stødt
  • 16 ounce kyllingebryst i tern
  • 4 spsk koriander, hakket
  • 2 cup brune ris, kogt

Instruktioner

  1. Opvarm en dyp stegepande med olie over mellem varme. Tilføj løg og steg til de er gyldne. Tilføj ingefær, rør og steg i 2 minutter. Tilføj hvidløg og steg i endnu et minut.
  2. Tilsæt spidskommen, garam masala, gurkemeje, chili og salt, rør rundt i omtrent 2 minutter. Tilføj tomater, yoghurt og mælk og rør rundt.
  3. Lad det simre ved lav varme indtil saucen tyknes, omtrent 10 minutter. Tilføj kylling og lad det simre i 10-15 minutter. Imens, kog risene efter emballagens anvisninger.
  4. Server ris og sauce toppet med koriander. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 603 kcal.

Protein: 25%

Kulhydrat: 56%

Fedt: 19%