Nem tomatsuppe

30 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 0,75 cup løg, hakket
  • 1 spsk tørret oregano
  • 1 tsk timian, hakket
  • 5 cup tomater, hakkede
  • 1,5 cup grøntsagsbouillon
  • 2,5 spsk tomatpuré
  • 1 cup croutoner, fuldkorn
  • 4 stykke brød, fuldkorn, ristet

Instruktioner

  1. Tag en kasserolle og opvarm olien ved mellem varme. Tilføj løg, hvidløg, oregano og timian. Steg i 5 minutter.
  2. Tilføj tomater og kog i 5 minutter. Rør bouillon og tomatpuré i. Krydr med salt og peber.
  3. Bring suppen i kog. Skru ned og lad det simre uden låg i 15 minutter. Blend indtil ensartet.
  4. Server suppen i dybe tallerkener pyntet med krutoner og friske urter og det ristet brød ved siden af. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 263 kcal.

Protein: 13%

Kulhydrat: 56%

Fedt: 30%