Okse tortillia wraps

25 min. total

Ingredienser

  • 1 cup yoghurt, naturel
  • 2 tsk honning
  • 1 tsk taco krydderi
  • 1 pound flankesteak
  • 2 tsk olivenolie
  • 8 stk tortilla, fuldkorn, varmede
  • 3 stk tomat i skiver
  • 1 stk agurk i skiver
  • 2 stk avocado i skiver

Instruktioner

  1. Bland yoghurt, honning og taco krydderier grundigt og lad det trække.
  2. Forvarm en grillpande over mellemhøj varme. Krydr oksekøddet med salt og peber.
  3. Dryp olie på køddet og gnid det ind. Steg det på grillpanden, 8 minutter på hver side.
  4. Lad det hvile og skær det derefter i skiver. Tag en varm tortilla og læg kød, tomat, agurk og avocado på.
  5. Hæld yoghurtdressing på og rul wrappen sammen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 912 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 34%

Fedt: 51%