Oksefyldt peberfrugt

45 min. total

Ingredienser

  • 2,4 dl hakket oksekød (lav fedt)
  • 170 gram løg, hakket
  • 2,4 dl grøntkål, hakket
  • 1 tsk italiensk krydderi
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 4 stk rød peberfrugt, halveret
  • 340 gram tomatpuré
  • 10 blad hovedsalat, snittet

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 175 °C. Smør en bredepande med olie og stil peberfrugten i den. Sauter hakkekødet i en non-stick pande indtil gennemstegt.
  2. Hæld kødet i en skål. Tilsæt løg, kål, basilikum, krydderier, salt og peber. Rør det sammen.
  3. Øs blandingen op i peberfrugten. Tilføj nok tomatpuré til at holde sammen på blandingen. Hæld lidt varmt vand i bunden af bredepanden.
  4. Bag i omtrent 20-30 minutter. Tag dem ud og server med frisk salat. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 365 kcal.

Protein: 29%

Kulhydrat: 48%

Fedt: 24%