Oksefyldt peberfrugt

45 min. total

Ingredienser

  • 1 cup hakket oksekød (lav fedt)
  • 6 ounce løg, hakket
  • 1 cup grøntkål, hakket
  • 1 tsk italiensk krydderi
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 4 stk rød peberfrugt, halveret
  • 12 ounce tomatpuré
  • 10 blad hovedsalat, snittet

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 175 °C. Smør en bredepande med olie og stil peberfrugten i den. Sauter hakkekødet i en non-stick pande indtil gennemstegt.
  2. Hæld kødet i en skål. Tilsæt løg, kål, basilikum, krydderier, salt og peber. Rør det sammen.
  3. Øs blandingen op i peberfrugten. Tilføj nok tomatpuré til at holde sammen på blandingen. Hæld lidt varmt vand i bunden af bredepanden.
  4. Bag i omtrent 20-30 minutter. Tag dem ud og server med frisk salat. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 365 kcal.

Protein: 29%

Kulhydrat: 48%

Fedt: 24%