Oksetacos

25 min. total

Ingredienser

  • 1 pound hakket oksekød (lav fedt)
  • 4 spsk taco krydderi
  • 0,75 cup vand
  • 1 stk avocado i skiver
  • 2 spsk limesaft
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 12 stk tortilla, fuldkorn, varmede
  • 1 cup creme fraiche
  • 1,5 cup mozzarella, revet

Instruktioner

  1. Opvarm en non-stick pande med fedtstof. Brun oksekødet.
  2. Tilføj krydderier og vand. Lad det simre i 5 minutter. Smag til med salt.
  3. Mos avocado, limesaft, hvidløg, salt og peber sammen i en skål.
  4. Læg oksekød, guacamole, creme fraiche og ost på tortillaerne. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 632 kcal.

Protein: 22%

Kulhydrat: 43%

Fedt: 35%