Omelet med champignon

25 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 cup champignon i skiver
  • 0,25 cup tomat i tern
  • 0,5 stk rød peberfrugt i tern
  • 2 stk æg, pisket
  • 1 tsk dild, hakket
  • 1 stykke rugbrød, ristet

Instruktioner

  1. Opvarm 1/2 af olien i en non-stick pande ved mellem-høj varme. Steg champignon i 4-5 minutter.
  2. Tilføj tomater og steg i 1-2 minutter; tilføj peberfrugt. Fortsæt stegning indtil grøntsagerne er bløde.
  3. Fjern dem fra panden, og dæk dem til, så de holder varmen. Tør panden af. Pisk æg, dild, salt og peber sammen.
  4. Opvarm den resterende olie i panden. Tilføj æggeblandingen og sving panden rundt indtil æggemassen er størknet.
  5. Flyt omeletten til en tallerken og øs champignonblandingen ovenpå. Server med ristet rugbrød. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 401 kcal.

Protein: 18%

Kulhydrat: 29%

Fedt: 53%