Omelet med champignon og feta

15 min. total

Ingredienser

  • 0,5 spsk olivenolie
  • 80 gram champignon i skiver
  • 2 stk æg
  • 0,5 cup hovedsalat
  • 0,5 stk avocado i tern
  • 20 gram fetaost i tern
  • 0,25 cup grønne oliven
  • 1 tsk koriander, hakket
  • 1 stykke brød, fuldkorn, ristet

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en non-stick pande ved mellem-høj varme. Sauter champignon i 4-5 minutter.
  2. Tag champignonerne af. Pisk æggen i en skål. Krydr med salt og peber.
  3. Hæld æg i panden. Steg i 2 minutter.
  4. Tilføj feta, champignon, salat, avocado, oliven og koriander til den ene halvdel af omeletten; fold den anden halvdel henover. Server med brød. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 532 kcal.

Protein: 18%

Kulhydrat: 22%

Fedt: 60%