Omelet med champignon og tomat

20 min. total

Ingredienser

  • 2 tsk olivenolie
  • 85 gram champignon i skiver
  • 75 gram cherrytomat i kvarte
  • 6 stk æg, pisket
  • 1 tsk persille, hakket
  • 2 stykke rugbrød, ristet

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en non-stick pnde ved mellem-høj varme. Steg champignongerne i 4-5 minutter.
  2. Tilføj tomater og steg i 1-2 minutter indtil de er møre. Tag en skål og pisk æg, persille, salt og peber sammen.
  3. Tilføj æggeblandingen og sving panden rundt indtil æggemassen er størknet.
  4. Læg omeletten på en tallerken og pynt med persille. Server med ristet rugbrød. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 365 kcal.

Protein: 25%

Kulhydrat: 29%

Fedt: 46%