Omelet med spinat og hytteost

10 min. total

Ingredienser

  • 2 stk æg
  • 1 spsk vand
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 cup babyspinat
  • 0,25 cup hytteost

Instruktioner

  1. Tag en skål og pisk æg og vand sammen. Krydr med salt og peber.
  2. Opvarm olien i en non-stick pande ved mellem-høj varme. Tilføj spinat og krydr med salt og peber. Steg i 1 minut.
  3. Tilføj æg og steg til den er næsten færdig. Løft da omeletten med en spatel, så det rå æg kommer ned på panden. Steg dette i 1-2 minutter.
  4. Læg hytteost på omeletten. Krydr med salt og peber. Læg omeletten på en tallerken og fold den sammen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 237 kcal.

Protein: 36%

Kulhydrat: 7%

Fedt: 57%