Ovnbagt barbecuekylling

60 min. total

Ingredienser

  • 8 stk kyllingelår
  • 3 spsk smør
  • 1 spsk løgpulver
  • 5 spsk brun farin
  • 2 spsk soyasauce
  • 1 cup ketchup
  • 0,5 cup vand
  • 2 spsk sennep, brun
  • 1 stk agurk i tern
  • 1 stk løg, hakket
  • 1 spsk mynte, hakket
  • 0,25 cup klar eddike
  • 0,25 tsk salt
  • 0,12 tsk peber

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 220 °C. Tag en kasserolle og smelt smørret. Tilføj løgpulver, sukker, sojasauce og sennep, bland godt.
  2. Tilføj ketchup og vand, rør grundigt og lad det simre i 15 minutter. Placer kyllingelårene i et ovnfast fad.
  3. Hæld saucen over kyllingen og vend så den er dækket. Bag dem uden låg i omtrent 45 minutter.
  4. Tag en skål og bland agurk, mynte, eddike, sukker, salt og peber. Server kyllingen med agurke-myntesalaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 648 kcal.

Protein: 34%

Kulhydrat: 19%

Fedt: 47%