Ovnbagte kartofler med rosmarin

40 min. total

Ingredienser

  • 2 pound kartoffel, skrubbet
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 spsk rosmarin, hakket
  • 0,5 tsk salt
  • 0,25 tsk peber
  • 1 cup græsk yoghurt
  • 2 spsk skalotteløg, finthakket

Instruktioner

  1. Forvarm ovn til 205 °C. Læg en rist på en bredepande.
  2. Tag en skål og vend kartoflerne med olie, rosmarin, salt og peber indtil dækket. Fordel kartoflerne på risten.
  3. Bag i 40-45 minutter, vend dem halvejs.
  4. Rør yoghurt og skalotteløg sammen. Server det til de bagte kartofler. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 349 kcal.

Protein: 13%

Kulhydrat: 49%

Fedt: 38%