Ovnret med broccoli

70 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk løg i skiver
  • 1 stk gul peberfrugt, skåret
  • 0,5 pound champignon i skiver
  • 3 spsk hvedemel
  • 1,5 cup mælk, varmet
  • 0,25 cup cheddar, revet
  • 2 spsk parmesan, revet
  • 3,5 cup broccoli, buketter
  • 0,5 cup rasp

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 175 °C. Smør et ovnfast fad. Opvarm olien i en sauterpande ved mellem-høj varme.
  2. Steg løg, peberfrugt, champignon, salt og peber i 12-15 minutter under omrøring.
  3. Strø mel over blandingen og steg i 1 minut under omrøring.
  4. Tilføj salt og mælk under omrøring. Bring det i kog og lad det koge i omtrent 3 minutter under omrøring. Rør cheddar og 1/2 af parmesanen i.
  5. Rør broccolien i. Hæld blandingen i det ovnfast fad. Bland raspen med den resterende parmesan og strø det på toppen.
  6. Bag udækket i 40 minutter. Lad den køle af i 5 minutter og server. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 258 kcal.

Protein: 24%

Kulhydrat: 45%

Fedt: 31%