Ovnsteg and med blandet salat

30 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk rødvinseddike
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk honning
  • 2 stk andebryst
  • 1 cup frisé salat
  • 2 cup blandet salat
  • 1 cup cherrytomat, halveret

Instruktioner

  1. Pisk eddike, honning, sennep og krydderier sammen.
  2. Forvarm ovnen til 215 °C. Skær 4-6 riller i andetskindet. Krydr med salt og peber.
  3. Læg andetbrystet med skinder nedad i en pande ved mellem-lav varme. Steg i 6 minutter indtil sprød.
  4. Vend brystet og læg låg på. Hæld overskydende fedt fra. Flyt anden til et ovnfast fad med skinnet nedad og stil det i ovnen.
  5. Ovnsteg i 10-20 minutter. Tag anden ud og lad den hvile i 10 minutter.
  6. Imens anden hviler, bland da salat og tomat på en tallerken. Dryp dressing udover.
  7. Skær anden i skiver og anret den ovenpå salaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 522 kcal.

Protein: 47%

Kulhydrat: 7%

Fedt: 47%