Ovnsteg and med blandet salat

30 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk rødvinseddike
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk honning
  • 2 stk andebryst
  • 2,4 dl frisé salat
  • 4,7 dl blandet salat
  • 2,4 dl cherrytomat, halveret

Instruktioner

  1. Pisk eddike, honning, sennep og krydderier sammen.
  2. Forvarm ovnen til 215 °C. Skær 4-6 riller i andetskindet. Krydr med salt og peber.
  3. Læg andetbrystet med skinder nedad i en pande ved mellem-lav varme. Steg i 6 minutter indtil sprød.
  4. Vend brystet og læg låg på. Hæld overskydende fedt fra. Flyt anden til et ovnfast fad med skinnet nedad og stil det i ovnen.
  5. Ovnsteg i 10-20 minutter. Tag anden ud og lad den hvile i 10 minutter.
  6. Imens anden hviler, bland da salat og tomat på en tallerken. Dryp dressing udover.
  7. Skær anden i skiver og anret den ovenpå salaten. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 522 kcal.

Protein: 47%

Kulhydrat: 7%

Fedt: 47%