Ovnstegt blomkålssalat

35 min. total

Ingredienser

  • 1 pound blomkål, buketter
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1,5 spsk citronsaft
  • 0,12 tsk chiliflager
  • 2 cup spinat

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 420 °C. Læg sølvpapir på en bageplade.
  2. Tilføj blomkål og hvidløg til en skål. Dryp olie over og vend.
  3. Fordel blomkålen jævnt i et lag på bagepladen. Krydr med peber.
  4. Ovnsteg dem i 10 minutter. Tag dem ud og lad dem køle af. Imens, steg da frisk spinat på panden i 2 minutter.
  5. Pisk citronsaft, salt og peber i en skål.
  6. Tilføj blomkål og spinat og vend. Strø chiliflager over. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 138 kcal.

Protein: 18%

Kulhydrat: 28%

Fedt: 54%