Ovnstegt kylling og fennikel

40 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 2 stk fennikel i kvarte
  • 1400 gram kyllingelår
  • 1 spsk persille, hakket
  • 4 stk citronbåd
  • 4,7 dl romainesalat
  • 2 spsk citronsaft

Instruktioner

  1. Forvarm ovn til 230 °C. Smør et ovnfast fad med 1/2 af olien. Dæk bunden med fennikel. Dryp den resterende olie over fennikellen.
  2. Krydr med salt og peber. Bag i 10 minutter. Drys salt og peber på kyllingen. Læg kyllingen ovenpå fennikellen, med skinnet opad.
  3. Øs olie fra bunden af fadet op over kyllingen. Bag i omtrent 15 minutter, og øs da saft fra bunden over kyllingen igen. Bag i yderligere 10-15 minutter.
  4. Læg salatblade på en tallerken og dryp citronsaft udover. Server kylling og fennikel ovenpå. Øs saften fra panden over retten og pynt med persille og citronbåde. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 632 kcal.

Protein: 42%

Kulhydrat: 5%

Fedt: 53%